Popular posts  

Ambasada gjermane aplikim per vize pune online

- -

Ndërsa shtetasit e Shqipërisë, Maqedonisë dhe vendeve të tjera të Ballkanit Perëndimor mund të udhëtojnë në Gjermani pa viza. . më 10. Ju lutem vini re, Ambasada e Hungarisë lëshon vetëm viza 1 hyrje të vetme sipas datave të udhëtimit! Në rast se ju keni marrë një vizë turistike më parë nga Ambasada e Hungarisë, turizmi i përsëritur duhet të bazohet mirë në dokumentet e bashkangjitura!. Aplikacioni nuk mund të dërgohet me email apo telefax. com/gjermani. . Nëse termini i Juaj i konfirmuar humbet për këtë arsye, do duhet të regjistroheni përsëri. pristina. . Më shumë rreth ambasadorit Shërbime Kontakt Vizat dhe hyrja Pyetjet e parashtruara më së shpeshti Shërbime konsullore Gjermania dhe Kosova nënshkruajnë Marrëveshjen mbi varret gjermane të luftës në Republikën e Kosovës Ditët e Gjuhës Gjermane në Kosovë nga 8-20 maj 2022 Deklaratë e përbashkët për Kosovën Udhëtim në Ballkanin Perëndimor. Secili aplikant, pavarësisht moshës, duhet të krijojë një llogari duke pёrdorur njё nga mёnyrat e mёposhtme për të paguar tarifën e vizës dhe për të caktuar takimin për vizë: Me telefonon nё numrin: +355-044-500-037; ose 703-520-2498 nga SHBA;. Prandaj nuk është e nevojshme që për vizë pune të. Ambasada Tel. . 72,877 likes · 24 talking about this. . . A i cili na ka treguar gjithë. Instagram: https://www. diplo. Find NEW ZEALAND Immigration Visa Application Form ONLINE - FOR ALBANIAN CITIZENS Qendra e imigracionit për aplikim për vizë në Zelandën e Re reviews and more on SWIZZNESS. . . Ambasada gjermane sjell sherbimin online per aplikim vizash February 18th, 2019 - Tashme te gjitha aplikimet per vize si per vizitoret udhetimet e bisnesit apo vizat per bashkim familjar drejt Gjermanise do te kryhen online Ambasada e SHBA BE OSBE denojne dhunen ne Ligji i ri i emigracionit në Itali lejon bashkimin April 18th, 2019. Të gjithë adresat e nevojshme dhe specifika për profesionet e shëndetit dhe infermierisë. For services and visa issues, please always refer to the competent representation according to the given contact. Regjistrimet e pasakta do të anulohen; aplikimet për vizë nuk do të pranohen nëse regjistrimi i terminit është i pasktë. VIZA C. Të gjithë aplikantët për viza jo-emigrimi, ju lutemi sillni: Formularët e Aplikimit: DS-160 – të plotësuar elektronikisht (Për të gjithë aplikantët, pavarësisht nga mosha); NËSE JU NUK SILLNI FAQEN E KONFIRMIMIT TË FORMULARIT DS-160 ME KODIN PËRKATËS, TAKIMI JUAJ DO T’JU SHTYHET PËR DATËN TJETËR TË MUNDSHME. Për të aplikuar për vizë ose leje qëndrimi është nevojshme të caktoni online një takim dhe aplikimet duhet të dorëzohen personalisht. cbp. Lutemi të plotësoni të gjitha të dhënat njësoj si në pashaportën e udhëtimit dhe me gërma latine 2. Ndaj, aplikimet e vizave dërgohen për tu përpunuar më tej në zyrat gjermane. Gjatë aplikimit, ju do të ngarkoni edhe një fotografi digjitale që i përmbush standardet e Departamentit Amerikan të Shtetit, Byrosë së Çështjeve Konsullore – në Anglisht”. . Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se sot do të hapet afati për aplikuar për terminë për viza pune në Gjermani. . Policy. de/#deutsch #deutschland #arbeit. . met_scrip_pic professor garlick mod hogwarts.

Other posts

y>